Nederlandse verzendkosten  Duitse verzendkosten  Belgische verzendkosten  Verzendkosten €6,75 - Bestellingen vanaf €100 gratis verzonden! 

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

10 inch Serverkast

10 inch Serverkast

2 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

10 inch serverkast

Bij Serverkastkopen.nl vindt u een ruim assortiment 10 inch serverkasten. Een 10 inch serverkast is ideaal voor kleine bedrijven en huishoudens. Een kleinere 10” serverkast is uitermate geschikt om alles wat met een netwerk te maken heeft eenvoudig en netjes op te bergen. Heeft u meer ruimte nodig? In de categorie 19” serverkasten vindt u serverkasten die geschikt zijn voor grotere netwerken en daarmee ook grotere bedrijven. 
 

Voordelige 10 inch patchkasten

Voordelige 10 inch patchkasten vindt u bij Serverkastkopen.nl. Het assortiment bestaat uit zeven server- en patchkasten. Alle kasten zijn zwart en beschikken over een glazen deur. De patchkasten zijn geprijsd tussen de €38,00 en €86,00. De prijs van de serverkast is afhankelijk van het aantal units. Bent u op zoek naar een goedkope 10 inch serverkast en wilt u graag advies met betrekking tot uw aankoop? Neem dan contact op met onze helpdesk. Zij kunnen u alle ins en outs rondom tien inch patch- en serverkasten vertellen. 
 

10 inch serverkast met uitstekende service!

Serverkastkopen.nl is het adres voor al uw server- en patchkasten. Daarnaast vindt u in ons assortiment een groot aantal serverkastaccessoires. Alle producten van Serverkastkopen.nl zijn uit voorraad leverbaar, u hoeft dus nooit lang op uw bestelling te wachten. Alle bestellingen boven de €100,- worden gratis verzonden. Bent u niet tevreden over het product? Dan ontvangt u van ons altijd het geld terug! Winkelen bij Serverkastkopen.nl is veilig, betrouwbaar en zorgeloos. Wij zijn al jaren een gedegen partner op het gebied van server- en patchkasten. Daarnaast kunt u op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 gebruik maken van onze helpdesk. De medewerkers van Serverkastkopen.nl zijn specialist op het gebied van serverkasten en voorzien u van goed én eerlijk advies! 
 
10 inch serverkast - 6U glas - gemonteerd  10 inch serverkast 12U - glas - gemonteerd

De mogelijkheden van een 10 inch serverkast

​De 10 inch serverkast is voorzien van een 10 inch profiel zodat er eenvoudig 10 inch accessoires in gemonteerd kunnen worden. De 10 inch serverkast is leverbaar in het wit of zwart. Bij het selecteren van de gewenste 10 inch serverkast kan rekening worden gehouden of de kast gemonteerd of ongemonteerd moet zijn. De 10 inch serverkast is leverbaar van 4U t/m 15U.   

​De 10 inch serverkast kan eenvoudig worden besteld op onze webpagina:
https://www.serverkastkopen.nl/10-inch-serverkast.html

Voor accessoires van de 10 inch serverkast kunt u terecht op de volgende webpagina voor 10 inch accessoires:
 https://www.serverkastkopen.nl/serverkast-accessoires/accessoires-10-inch.html
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100.Zowel in Nederland als België.

totaal 100% tevreden klanten op basis van 16 beoordelingen via KiyOh