Vanaf €100 gratis bezorging!           024 - 33 33 002          
Share on Facebook: Share on Twitter: Share on Google Plus:

Barcode Scanner

Wat doet een Barcode Scanner?

Barcode Scanner wat zijn de verschillen? Door middel van deze uitleg willen wij u graag wegwijs maken in deze verschillen.

Een barcode scanner is een apparaat wat zoals het woord het al zegt een barcode kan scannen. Deze streepjescode word doorgegeven aan het apparaat waarop deze is aangesloten. In de meeste gevallen is dit een computer. De door ons geleverde apparaten beschikken allemaal over een USB aansluiting. De Barcode Scanner kan min of meer gezien worden als een toetsenbord waarmee u nummers zou invoeren. Echter dan op een hele snelle manier. Na het inlezen van deze streepjescode kun je een automatische enter laten geven door de scanner waardoor er naar een volgende regel gegaan kan worden of een bevestiging word gegeven.

Laser of CCD

Wij verkopen enkel nog Laser barcode scanners echter wat is het verschil met een CDD exemplaar. Een CCD scanner is herkenbaar aan een dikke rode streep. Deze werkt als een soort fotocamera. Het voordeel is dat barcodes op een monitor of spiegelende ondergrond gelezen kunnen worden. Het nadeel is echter dat de scanner bijna op de streepjescode geplaatst moet worden om deze goed te kunnen aflezen.

De Laser barcodes scanner heeft een hele dunne fel rode streep. Deze kan streepjescodes van afstand lezen en is vaak een stuk sneller. Door de duidelijke laser kan makkelijk gericht worden op de streepjescode.

Barcode Scanner Laser

Barcode Scanner Laser - CCD

Bedraad of draadloos

In veel gevallen is een bedrade barcode scanner voldoende. Echter in sommige gevallen is een draadloos exemplaar toch wel erg handig. Hoeft u niet ver van het apparaat waar de barcode scanner op aangesloten word te scannen dan kunt u het beste voor een bedraad exemplaar gaan. Deze zijn goedkoper en hebben als bijkomend voordeel dat u ze niet hoeft op te laden. De accu raakt dus niet leeg tijdens het scannen.

  • Voor 16:00 besteld Vandaag verzonden!
  • Niet goed Geld terug
  • Vanaf 100,- Gratis levering
  • Eigen voorraad Korte lijntjes
  • Groot assortiment Scherpe prijzen!
  • Tevreden klanten 93% score
Heeft u een vraag over een patch- of serverkast? Bel ons gerust 024 - 33 33 002
Nieuwsbrief