Home

  Nederlandse verzendkosten  Duitse verzendkosten  Belgische verzendkosten  Verzendkosten €6,75 - Bestellingen vanaf €100 gratis verzonden! 

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Barcode Scanner

Barcode Scanner

2 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Barcode Scanner

Serverkastkopen.nl is het adres om uw barcode scanner aan te schaffen. Alle barcode scanners zijn laser barcode scanners. De barcode scanner hoeft niet geïnstalleerd te worden. U sluit deze eenvoudig aan op de usb poort en kunt beginnen met het scannen van barcodes. De barcode scanner bieden wij aan in verschillende kleuren, kabellengte en type barcodes die herkend worden.

Droodloze barcode scanner 

Naast barcodes scanners die doormiddel van een USB kabel bedraad aangesloten worden leveren wij ook barcode scanners die draadloos zijn. Deze scanners hebben een ontvanger die in de usb poort word aangesloten. Vervolgens maakt de barcode scanner draadloos verbinding met deze ontvanger. Installatie van software is niet nodig. De ontvanger installeert zich automatisch als een soort toetsenbord.

De voordelen van de barcode scanner ​

​De voordelen van een barcode scanner (ook wel handheld genoemd) zijn eindeloos! Zo kunt u eenvoudig tijd besparen door een enkele druk op de knop van de barcode scanner. De scanners zijn licht van gewicht en kunnen makkelijk worden bediend. Ze kunnen worden geleverd in de kleuren wit en zwart. Let op, het wordt sterk afgeraden om in het licht te kijken van deze apparaten i.v.m. mogelijke schade aan uw ogen. De kabellengte is bij de meeste kabels rond de 200cm. Alle scanners kan je eenvoudig gebruiken met een plug & play functionaliteit. De garantie van onze barcode scanners is standaard 2 jaar. 

​De codes worden op de computer ingevoerd zoals je het normaal gesproken ​zelf met de hand zou doen. Hiermee kan veel tijd mee worden bespaard en is het product de afgelopen jaren erg populair geworden. De barcode scanner is eenvoudig te bestellen via onze webshop via onderstaande link: 
https://www.serverkastkopen.nl/barcode-scanner.html

Toepassingsgebieden

U ziet barcode-scanners terug in diverse soorten bedrijven en organisaties. Denk hierbij aan supermarkten, ziekenhuizen, bioscopen en uiteraard in de logistiek branch waar dergelijke scanners onmisbaar zijn. Het scannen kan zowel in 1D (een platte barcode) als 2D (een QR-code). Onze producten zijn er volledig op gericht om zo snel en secuur (foutloos) mogelijk te scannen. Daarnaast voelen de handhelds solide aan en kunnen ze tegen een stootje. Sommige scanners worden met een voet geleverd (zoals u linksonderin kunt zien op de afbeelding) zodat u het apparaat eenvoudig kunt oppakken en opbergen. Bekijk onze webshop www.serverkastkopen.nl voor de huidige prijzen.
 
Barcode scanner Barcode scanner bedraad
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100.Zowel in Nederland als België.

totaal 100% tevreden klanten op basis van 16 beoordelingen via KiyOh