Nederlandse verzendkosten  Duitse verzendkosten  Belgische verzendkosten  Verzendkosten €6,75 - Bestellingen vanaf €100 gratis verzonden! 

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

 • Stekkerdoos nodig voor onder uw bureau?

  Bent u op zoek naar een stekkerdoos?

  Wij verkopen professionele stekkerdozen, in verschillende vormen en maten. We leveren zowel een stekkerdoos voor op of onder het bureau, als voor in uw serverkast. Deze stekkerdozen zijn makkelijk te installeren en van hoge bouwkwaliteit.

  Stekkerdozen voor in een serverkast

  Met behulp van deze stekkerdozen creër je gemakkelijk 8 extra stopcontacten in uw server. Deze 19” stekkerdozen zijn geschikt voor het inbouwen in een 19” serverkast. Ook zijn er verschillende niet-standaard installaties mogelijk met dit product. Doordat de stopcontacten diagonaal zijn geplaatst is deze gemakkelijk te gebruiken met haakse stekkers. De stekkerdozen zijn van aluminium, en zijn makkelijk monteerbaar door middel van kooi moeren- en bouten. De stekkerdozen zijn beschermt tegen het inslaan van bliksem, en electrische lekken. Ze zijn zowel verkrijgbaar met of zonder een hoofdschakelaar voor de voeding.


  stekkerdoos 8-voudig voor in een 19" server.

  Stekkerdozen voor onder een bureau

  Deze stekkerdozen zijn geschikt voor het  inbouwen onder uw bureau. Door middel van voorgemonteerde ophangpunten zijn deze gemakkelijk en snel in te bouwen onder vrijwel elk bureau. De hoge kwaliteit kunstof behuizing met een geanodiseerd en schokbestendig oppervlak maken een duurzaam product. De fabrieksgarantie op deze stekkerdozen bedraagt 2 jaar.

  Stekkerdoos 6voudig Stekkerdoos 6voudig voor onder bureau

  Bijvoorbeeld een stekkerdoos 6-voudig voor onder een bureau bied een ruim aantal aansluitingen zodat u eenvoudig uw computer, monitor, oplader en printer van stroom kunt voorzien. Doormiddel van deze stekkerdoos heeft u eenvoudig 6 extra stroom aansluitingen op de plek waar u ze wenst.

   

 • Server Rack kopen? Serverkastkopen is de specialist!

  Server rack, ook wel bekend als serverkast of patchkast is een behuizing waarin u server- en/of netwerkapparatuur kunt plaatsen. Naast bovenstaande termen wordt in de volksmond ook wel gesproken over een open server rek of relay rack. Serverracks zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen. Serverkastkopen.nl verkoopt zowel 10 inch als 19 inch serverracks. Het aantal units (lagen) loopt op van 4U t/m 47U. De serverracks onderscheiden zich verder op een aantal punten zoals: geperforeerde-, glazen-, houten- of stalen deuren en diverse kleuren zoals zwart, wit, grijs of beige.

  Direct het volledige assortiment serverkasten bekijken

  Voor het gemak hebben wij de 19 inch serverracks onderveeld in de volgende 4 categorien:

   

Artikelen 1 tot 2 van 10 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100.Zowel in Nederland als België.

totaal 100% tevreden klanten op basis van 16 beoordelingen via KiyOh