Nederlandse verzendkosten  Duitse verzendkosten  Belgische verzendkosten  Verzendkosten €6,75 - Bestellingen vanaf €100 gratis verzonden! 

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

 • Server Rack kopen? Serverkastkopen is de specialist!

  Serverrack, ook wel bekend als serverkast of patchkast is een behuizing waarin u server- en/of netwerkapparatuur kunt plaatsen. Naast bovenstaande termen wordt in de volksmond ook wel gesproken over een open server rek of relay rack. Serverracks zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen. Serverkastkopen.nl verkoopt zowel 10 inch als 19 inch serverracks. Het aantal units (lagen) loopt op van 4U t/m 47U. De serverracks onderscheiden zich verder op een aantal punten zoals: geperforeerde-, glazen-, houten- of stalen deuren en diverse kleuren zoals zwart, wit, grijs of beige.

  Direct het volledige assortiment serverkasten bekijken

  Voor het gemak hebben wij de 19 inch serverracks onderveeld in de volgende 4 categorien:

   

 • Patchkast kopen?

  Patchkast kopen?

  Wilt u een patchkast kopen maar weet u niet waar u op moet letten? Wij vertellen u er alles over zodat u een goede keus kunt maken.

  Patchkast bestellen -->

  Patchkast Patchkast bestellen?

  Wat is een patchkast?

  Een patchkast is zoals de naam al zegt een kast om patches te maken. Alle kabels in uw bedrijfspand komen hier bij elkaar. Deze worden vaak afgemonteerd op een patch paneel. Doormiddel van patchkabels kunnen vervolgens verbindingen gelegd worden met bijvoorbeeld switches. Hierdoor ontstaat er een netwerk waarmee alles met elkaar kan communiceren. Een patchkast heeft meestal een glazendeur. Dit komt omdat er vaak weinig actieve apparatuur in de kast aanwezig is in tegenstelling tot bij een serverkast. Vaak is een minimale ventilatie voldoende. Deze ventilatie gaat via de perforatie in het deur paneel (naast het glas) en in het dak en de bodem.
  Tot 15U hoogte kan meestal aan de muur worden opgehangen. Hierdoor noemen we deze ook wel eens wandkasten. Boven de 15U zijn er ook vaak wieltjes en poten bijgeleverd waarop de kast kan staan.

  Waar kun je een patchkast kopen?

  Een patchkast is niet overal te koop. Een specialist kan u vaak adviseren over bepaalde eigenschappen en  in welke patchkast u het beste in welke situatie kunt plaatsen. Serverkastkopen.nl is een specialist op het gebied van patchkasten en voorziet dagelijks vele installateurs en eind klanten van een passend advies. Serverkastkopen.nl is bereikbaar via Chat, Mail en Telefoon. De geleverde kasten zijn van een hoge kwaliteit met een ruime garantie. Online te bestellen en kunnen afgehaald of bezorgt worden.

  Bekabeling voor uw patchkast

  Om de patches duidelijk te onderscheiden zijn er verschillende patchkabels te koop. Door gebruik te maken van verschillende kleuren kunt u de aansluitingen goed uit elkaar houden. je kunt bijvoorbeeld voor computers een andere kleur gebruiken dan voor printers. Door dit consequent aan te houden kun je eenvoudig verbindingen terug vinden. Om vervolgens de bekabeling netjes te houden maakt men vaak gebruik van rangeerpanelen. Hierdoor blijven de kabels netjes op hun plek en ontstaat er geen grote kabel spaghetti.

Artikelen 1 tot 2 van 9 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100.Zowel in Nederland als België.

totaal 100% tevreden klanten op basis van 16 beoordelingen via KiyOh