Vanaf €100 gratis bezorging!           024 - 33 33 002          

9.6 / 10

Share on Facebook: Share on Twitter: Share on Google Plus:

Kabelklem nodig voor onder uw bureau?

Heeft u last van los hangende kabels onder uw bureau? Wij verkopen diverse kabelklemmen om deze kabels netjes te bevestigen. Zowel dubbele of enkele kabelklemmen zijn leverbaar. Een dubbele kabelklem heeft in het midden 1 bevestigingspunt  (schroefgat) en naar 2 kanten een klem waar kabels onder geschoven kunnen worden. Een enkelvoudige kabelklem heeft maar 1 kant waar kabels onder geschoven kunnen worden.

Kabelklem

De kabelklemmen zijn zwart van kleur en gemaakt van sterk plastic. Doormiddel van een schroefgaatje zijn deze te bevestigen onder bijvoorbeeld een bureau. Dit schroef gaatje heeft ruimte om de schroefkop iets te laten verzinken. Hierdoor blijven er geen scherpe delen uitsteken. De klem is licht buigzaam en voorzien van ribbels zodat de kabels er goed achter geklemd kunnen worden. Vanaf het montage punt naar het einde van de klem loopt deze schuin weg. Hierdoor kunnen er dikkere kabels aan het begin en dunner aan het einde worden geplaatst.

Kabelklem enkelvoudig
Kabelklem enkelvoudig voor onder bureau
kabelklem
Kabelklem dubbelvoudig voor onder bureau

Kabels geleiden

Door meerdere kabelklemmen te combineren (zowel enkel als dubbele) kunt u de kabels onder uw bureau naar het juiste punt brengen. Dit voorkomt storingen aan uw apparatuur en geeft een opgeruimd gezicht. Deze manier van kabels ordenen werkt beter dan bijvoorbeeld het gebruik van tywraps. Op deze manier kunnen de kabels namelijk ook weer eenvoudig los gehaald worden.

  • Voor 16:00 besteld Vandaag verzonden!
  • Niet goed Geld terug
  • Vanaf 100,- Gratis levering
  • Eigen voorraad Korte lijntjes
  • Groot assortiment Scherpe prijzen!
  • Tevreden klanten 93% score
Heeft u een vraag over een patch- of serverkast? Bel ons gerust 024 - 33 33 002
Nieuwsbrief