Stekkerdoos nodig voor onder uw bureau?
Delen: Share on Google Plus:

Bent u op zoek naar een stekkerdoos?

Wij verkopen professionele stekkerdozen, in verschillende vormen en maten. We leveren zowel een stekkerdoos voor op of onder het bureau, als voor in uw serverkast. Deze stekkerdozen zijn makkelijk te installeren en van hoge bouwkwaliteit.

Stekkerdozen voor in een serverkast

Met behulp van deze stekkerdozen creeër je gemakkelijk 8 extra stopcontacten in uw server. Deze 19” stekkerdozen zijn geschikt voor het inbouwen in een 19” serverkast. Ook zijn er verschillende niet-standaard installaties mogelijk met dit product. Doordat de stopcontacten diagonaal zijn geplaatst is deze gemakkelijk te gebruiken met haakse stekkers. De stekkerdozen zijn van aluminium, en zijn makkelijk monteerbaar door middel van kooi moeren- en bouten. De stekkerdozen zijn beschermt tegen het inslaan van bliksem, en electrische lekken. Ze zijn zowel verkrijgbaar met of zonder een hoofdschakelaar voor de voeding.

stekkerdoos 8-voudig voor in een 19" server.

Stekkerdozen voor onder een bureau

Deze stekkerdozen zijn geschikt voor het  inbouwen onder uw bureau. Door middel van voorgemonteerde ophangpunten zijn deze gemakkelijk en snel in te bouwen onder vrijwel elk bureau. De hoge kwaliteit kunstof behuizing met een geanodiseerd en schokbestendig oppervlak maken een duurzaam product. De fabrieksgarantie op deze stekkerdozen bedraagt 2 jaar.

Stekkerdoos 6voudig

Stekkerdoos 6voudig voor onder bureau

Bijvoorbeeld een stekkerdoos 6-voudig voor onder een bureau bied een ruim aantal aansluitingen zodat u eenvoudig uw computer, monitor, oplader en printer van stroom kunt voorzien. Doormiddel van deze stekkerdoos heeft u eenvoudig 6 extra stroom aansluitingen op de plek waar u ze wenst.