Vanaf €100 gratis bezorging!           024 - 33 33 002          
Share on Facebook: Share on Twitter: Share on Google Plus:

Patchkast kopen?

Wilt u een patchkast kopen maar weet u niet waar u op moet letten? Wij vertellen u er alles over zodat u een goede keus kunt maken.

Patchkast bestellen -->

Patchkast
Patchkast bestellen?

Wat is een patchkast?

Een patchkast is zoals de naam al zegt een kast om patches te maken. Alle kabels in uw bedrijfspand komen hier bij elkaar. Deze worden vaak afgemonteerd op een patch paneel. Doormiddel van patchkabels kunnen vervolgens verbindingen gelegd worden met bijvoorbeeld switches. Hierdoor ontstaat er een netwerk waarmee alles met elkaar kan communiceren. Een patchkast heeft meestal een glazendeur. Dit komt omdat er vaak weinig actieve apparatuur in de kast aanwezig is in tegenstelling tot bij een serverkast. Vaak is een minimale ventilatie voldoende. Deze ventilatie gaat via de perforatie in het deur paneel (naast het glas) en in het dak en de bodem.
Tot 15U hoogte kan meestal aan de muur worden opgehangen. Hierdoor noemen we deze ook wel eens wandkasten. Boven de 15U zijn er ook vaak wieltjes en poten bijgeleverd waarop de kast kan staan.

Waar kun je een patchkast kopen?

Een patchkast is niet overal te koop. Een specialist kan u vaak adviseren over bepaalde eigenschappen en  in welke patchkast u het beste in welke situatie kunt plaatsen. Serverkastkopen.nl is een specialist op het gebied van patchkasten en voorziet dagelijks vele installateurs en eind klanten van een passend advies. Serverkastkopen.nl is bereikbaar via Chat, Mail en Telefoon. De geleverde kasten zijn van een hoge kwaliteit met een ruime garantie. Online te bestellen en kunnen afgehaald of bezorgt worden.

Bekabeling voor uw patchkast

Om de patches duidelijk te onderscheiden zijn er verschillende patchkabels te koop. Door gebruik te maken van verschillende kleuren kunt u de aansluitingen goed uit elkaar houden. je kunt bijvoorbeeld voor computers een andere kleur gebruiken dan voor printers. Door dit consequent aan te houden kun je eenvoudig verbindingen terug vinden. Om vervolgens de bekabeling netjes te houden maakt men vaak gebruik van rangeerpanelen. Hierdoor blijven de kabels netjes op hun plek en ontstaat er geen grote kabel spaghetti.

  • Voor 16:00 besteld Vandaag verzonden!
  • Niet goed Geld terug
  • Vanaf 100,- Gratis levering
  • Eigen voorraad Korte lijntjes
  • Groot assortiment Scherpe prijzen!
  • Tevreden klanten 93% score
Heeft u een vraag over een patch- of serverkast? Bel ons gerust 024 - 33 33 002
Nieuwsbrief