Nederlandse verzendkosten  Duitse verzendkosten  Belgische verzendkosten  Verzendkosten €6,75 - Bestellingen vanaf €100 gratis verzonden! 

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

PC Gereedschap

PC Gereedschap

3 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Netwerk Gereedschap

Serverkastkopen.nl is het adres voor uw netwerk en computer gereedschap. Wij bieden complete gereedschap sets aan om iedere klus mee te kunnen uitvoeren. Deze sets zijn degelijk van kwaliteit en hebben toch een bijzonder voordelige prijs.

Gereedschap tester en generator

​Lan Tester & Toon Generator

Om een netwerk kabel te testen kunt u onze LAN tester gebruiken. Deze test per kaber ieder ader individueel en geeft doormiddel van een LED aan of de ader goed werkt. Hierdoor kunnen breuken in de utp kabel maar ook onjuist aangesloten connectoren opgespoord worden. Is er een grote hoeveelheid UTP kabels aanwezig en weet u niet welke kabel waar naar toe loopt dan kunt u gebruik maken van een toon gerenator (fluke). Deze zet een toontje op de UTP kabel die u kunt volgen met de ontvanger.

Gereedschap krimptang

COAX krimptang UTP krimptang
Heeft u bekabeling aangelegd en moeten er aansluitingen aangemaakt worden dan kunt u 1 van onze krimptangen gebruiken.
De UTP krimptang stript eenvoudig de UTP kabel zodat het eraan knijpen van de RJ45 connector met dezelfde tang nog maar een kleine moeite is.
Mocht u COAX kabel hebben aangelegd voor bijvoorbeeld uw TV dan kunt u de COAX connectoren eenvoudig op de kabel knijpen met onze krimptang. Om de COAX kabel te strippen kunt u gebruik maken van de striptool die eveneens via ons verkrijgbaar is.

PC gereedschap
Om kleine reparaties aan uw computer uit te voeren hebben wij diverse etuis in het assortiment met sets pc gereedschap.​Het gereedschap is terug te vinden in onze webshop van Serverkastkopen:
https://www.serverkastkopen.nl/pc-gereedschap.html

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100.Zowel in Nederland als België.

totaal 100% tevreden klanten op basis van 16 beoordelingen via KiyOh