Nederlandse verzendkosten  Duitse verzendkosten  Belgische verzendkosten  Verzendkosten €6,75 - Bestellingen vanaf €100 gratis verzonden! 

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

10 inch Accessoires

6 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

10 inch accessoires

10 inch accessoires voor de 10inch patchkasten. Zo maakt u de 10 inch patchkast compleet met een patchpanel, legbord of stekkerdoos. Deze kleine patchkasten zijn ideaal om te plaatsen in een meterkast of kleine ruimte. De apparatuur kan veilig en netjes worden gemonteerd in een kleine patchkast. De 10 inch patchkasten zijn afsluitbaar waardoor uw apparatuur veilig afgesloten is.

10 inch accessoires​ stekkerdoos 

​Om uw actieve apparatuur te voorzien van stroom in de patchkast hebben wij een stekkerdoos met 4 aansluitingen leverbaar. Deze past netjes horizontaal in de kast. Van de 10 inch accessoires is dit het meeste verkochte onderdeel. Er kunnen vier apparaten worden aangesloten op de stekkerdoos.

10 inch accessoires vaste plank 

Om uw actieve apparatuur op te plaatsen hebben wij verschillende 10 inch legborden in ons assortiment van 10 inch accessoires. Zowel met een gesloten als met een open structuur. Op deze manier kunnen de accessoires eenvoudig geplaatst worden op het legbord. 

10 inch accessoires patchpaneel

​Om uw netwerkkabels netjes op af te monteren kunt u een 10 inch patchpaneel gebruiken. Deze zijn geschikt in een 10 inch patchkast. De 10 inch accessoires zijn te verkijgen in het zwart en een gedeelte in het wit. De onderdelen kunnen makkelijk worden gemonteerd in uw meterkast of overige ruimtes in het gebouw.  

De artikelen kunnen eenvoudig worden besteld op onze webpagina met 10 inch accessoires:
https://www.serverkastkopen.nl/serverkast-accessoires/accessoires-10-inch.html

 
10 inch legbord  10 inch stekkerdoos
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100.Zowel in Nederland als België.

totaal 100% tevreden klanten op basis van 16 beoordelingen via KiyOh