Nederlandse verzendkosten  Duitse verzendkosten  Belgische verzendkosten  Verzendkosten €6,75 - Bestellingen vanaf €100 gratis verzonden! 

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Kabelmanagement

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Kabelmanagement

Door de vele verschillende kabels en snoeren van uw apparaten kan uw serverkast al snel rommelig ogen. Bij serverkastkopen.nl vindt u diverse producten om kabels en snoeren van uw serverkast netjes weg te werken. Zo hebben wij kabelmanagement ringen in diverse maten voor 19 inch racks. Met de kabelring bundelt u deze kabels op gemakkelijke wijze. Hierdoor ziet de patchkast er gelijk opgeruimd en georganiseerd uit. De kabelring wordt aan de zijkant van de 19 inch rail gemonteerd. In ons assortiment vindt u kabelringen in drie verschillende maten: 40 x 40cm, 80 x 40 cm en 80 x 80 cm. Alle kabelmanagement ringen zijn gemaakt van roestvrij metaal.

 

Rangeerpaneel

U kunt ook kiezen voor een rangeerpaneel of kabelhouder. Hiermee organiseert u kabels en snoeren per apparaat of categorie, zodat u eenvoudig overzicht houdt. De rangeerpanelen zijn verkrijgbaar in een 1U of 2U uitvoering.

 

Klittenband, kabel-kanelen en kabelklemmen

Naast deze twee kabel tools biedt serverkastkopen.nl ook klittenband, kabelkanalen en kabelklemmen aan waarmee u kabels en snoeren kunt organiseren. Deze producten kunt u gebruiken voor snoeren en draden van een serverkast, maar ze zijn ook zeer geschikt voor voor het organiseren van draden op en rondom uw bureau.

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100.Zowel in Nederland als België.

totaal 100% tevreden klanten op basis van 16 beoordelingen via KiyOh