Nederlandse verzendkosten  Duitse verzendkosten  Belgische verzendkosten  Verzendkosten €6,75 - Bestellingen vanaf €100 gratis verzonden! 

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Patchpanelen - 19 inch

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Patchpanelen

In een gemiddelde server- of patchkast zijn veel verschillende netwerkkabels aanwezig. Dit kan al snel voor verwarring zorgen: welke kabel hoort nu ook al weer bij welk netwerk of apparaat? Met een patchpaneel schept u orde en overzicht in de chaos en voorziet u alle netwerkapparaten van een internetverbinding.

​Patchpanelen naar verschillende ruimtes


Met een patchpaneel zet u bovendien snel permanente of tijdelijke verbindingen op zonder dat u daarvoor kabels naar allerlei ruimtes hoeft te trekken. De patchpanelen die u vindt op serverkastkopen.nl zijn allemaal geschikt voor een 19 inch serverkast en zijn te verkrijgen in een cat5 of cat6 uitvoering.

​Hoogte eenheden van de patchpanelen

​Daarnaast heeft u de keuze uit een 1U of 2U hoogte en u kunt kiezen tussen patchpanelen met 16, 24, 32 of 48 poorten. De patchpanelen worden geleverd in het zwart. De panelenkunnen eenvoudig in een patchkast worden gemonteerd in de rails. Door schroeven en moeren te monteren worden de patchpanelen opgehangen. Op de achterkant van de patchpanelen staat aangegeven hoe de adres gemonteerd kunnen worden. Voor de snelste uitvoering van een paneel kiest u voor het Cat6 model. Het is mogelijk om meerdere patchpanelen te monteren in de patchkast. 

Naast de 19 inch patchpanelen zijn er ook 10 inch varianten beschikbaar in onze webshop tegen een scherpe prijs, zodat ook kleine ruimtes voorzien kunnen worden van een aangesloten patchpunt.   

Onze patchpanelen zijn te bestellen via de volgende pagina:
https://www.serverkastkopen.nl/serverkast-accessoires/patchpanelen-19-inch.html
Patchpanelen19 inch    Patchpanelen 48 poort 19 inch
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100.Zowel in Nederland als België.

totaal 100% tevreden klanten op basis van 16 beoordelingen via KiyOh