Nederlandse verzendkosten  Duitse verzendkosten  Belgische verzendkosten  Verzendkosten €6,75 - Bestellingen vanaf €100 gratis verzonden! 

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Cat7 FTP Kabel

5 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

5 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Cat7 FTP kabel

Een Cat7 FTP kabel is één van de snelste datakabels van het moment en een standaard voor ethernet en andere verbindingstechnieken. Met snelheden tot wel 10.000 Mbit/s en een bandbreedte van 600 mhz is de kabel geschikt voor 10-Gigabit netwerken. Deze netwerkkabel is hierdoor met name geschikt voor grote bedrijven en instellingen.

 

Stabiele verbinding met cat7

Cat7 heeft een nog striktere specificatie tegen overspraak en ruis dan Cat6. Om dit te bereiken is er over de individuele kabelparen en over de hele kabel afscherming aangebracht. De Cat7-kabelstandaard is gemaakt om 10 gigabit Ethernet over een koperkabel te vervoeren, ook al wordt hiervoor nu ook Cat6A-kabel gebruikt. De kabel bevat vier gedraaide koperen kabelparen, net als de eerdere standaarden. Cat7 kan door zowel een RJ-45-GG45-connector worden aangesloten, als met TERA-connectoren. Gecombineerd met GG45- of TERA-connectoren kan Cat7-kabel snelheden tot 600 MHz behalen.

 

Wij adviseren u graag!

Wilt u advies bij de aanschaf van een Cat7 FTP kabel? Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken door ons contactformulier in te vullen of te bellen met telefoonnummer 024 333 30 02.

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100.Zowel in Nederland als België.

totaal 100% tevreden klanten op basis van 16 beoordelingen via KiyOh