Home

  Nederlandse verzendkosten  Duitse verzendkosten  Belgische verzendkosten  Verzendkosten €6,75 - Bestellingen vanaf €100 gratis verzonden! 

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

UTP Kabel op rol

UTP Kabel op rol

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

UTP bekabeling op rol & FTP kabel op rol

UTP bekabeling op rol

Wilt u een grote hoeveelheid UTP kabels kopen? Bij serverkastkopen vindt u een uitgebreid assortiment aan UTP Kabel op rol. Wij bieden diverse soorten UTP bekabeling aan, zoals een cat5e kabel en een cat6 kabel. Deze netwerkkabels bieden wij ook allemaal op rol aan, waardoor u deze kabels voordelig in bulk kunt aanschaffen. De UTP kabel op rol is van dezelfde kwaliteit als de patchkabels die wij verkopen. Alle kabels op rol zijn alleen niet voorzien van connectoren, zodat u zelf de lengte kunt bepalen. Door de afwezigheid van een connector kunt u de kabel bovendien eenvoudig aanleggen en kan hij gemakkelijk door kleine gaten en krappe ruimtes gestoken worden. De UTP connectoren kun achteraf eenvoudig op de UTP kabel gemonteerd worden.Wij leveren o.a. UTP bekabeling in doos van Draka, LinkBasic, Solarix en Deltaco. 

Naast UTP bekabeling ook FTP kabel op rol

Naast UTP kabels hebben wij ook FTP kabels op rol. Bij FTP kabels zit er, in tegenstelling tot UTP kabels, een beschermend folie om de verschillende draden in de kabel. Bij een F/FTP kabel zit er zowel om de paren een beschermende folie als om alle paren samen. Dit zorgt voor een stabielere dataverbinding doordat andere signalen geen invloed hebben op de kabel. Op dit moment bieden wij Cat6 FTP kabel aan op rol.

LSZH​ /LSOH, PVC of PE outdoor bekabeling

Waar staan de termen LSZH en PVC eigenlijk voor? 
LSZH / LSOH - Staat voor Low Smoke Zero Halogen
PVC - Staat voor Polyvinyl Chloride
PE OUTDOOR - Staat voor polyetheen voor buiten

Het fysieke verschil tussen een LSZH en PVC kabel is goed te merken.
Zo is de PVC kabel zacht en soepel, terwijl de LSZH kabel ruw en stug(ger) is. Een PVC kabel heeft een ander "jasje" en scheidt zware zwarte rook, giftige gassen en giftig zuur af wanneer deze in aanraking komt met extreme hitte (e.g. brand). Het "jasje" van de LSZH kabel is gemaakt van thermoplastic -waar ook Teflon van gemaakt wordt- en dat beperkt de zware zwarte rook aanzienlijk. Tevens scheiden deze kabels ook geen giftige gassen of zuren af wanneer zij in aanraking komen met extreme hitte. 

​De UTP bekabeling op rol is te vinden op onze webpagina:
https://www.serverkastkopen.nl/utp-bekabeling/utp-kabel-op-rol-305m.html

 

UTP Bekabeling UTP Cat5e massief linkbasic  Solarix FTP kabel Cat5e 305m grijs

Advies nodig over de UTP bekabeling van Serverkastkopen? 

Wit u graag advies bij de aanschaf van UTP bekabeling op rol? Onze klantenservice medewerkers helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 024 333 30 02. 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100.Zowel in Nederland als België.

totaal 100% tevreden klanten op basis van 16 beoordelingen via KiyOh