Vanaf €100 gratis bezorging!           024 - 33 33 002          
Share on Facebook: Share on Twitter: Share on Google Plus:

Verzenden / Retourneren

Levering

Alle producten worden binnen enkele werkdagen verzonden, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Wij nemen dan uiteraard telefonisch of via e-mail contact met u op. Indien u ontdekt dat uw bestelling niet in goede staat is afgeleverd dient u dit binnen 24 uur te melden via info@serverkastkopen.nl samen met een foto van het geen beschadigd of defect is.

Tarieven

De prijzen in onze winkel zijn inclusief 21% BTW. Het totale aankoopbedrag (inclusief BTW en eventuele verzendkosten) worden altijd getoond voor het afronden van de bestelling.

Annuleren

Standaard-bestellingen gedaan via de webwinkel kunnen, zonder opgaaf van reden en mits niet verzonden, binnen acht dagen kosteloos geannuleerd worden. (standaard-bestellingen: zie algemene voorwaarden). 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, een pallet zal rond de 50 euro zijn, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@serverkastkopen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Informatie over bestellingen

Wij houden u (via e-mail) op de hoogte over de status van uw bestelling. Daarnaast kunt u indien gewenst de voortgang van de verwerking van uw bestelling per mail opvragen.

 
  • Voor 16:00 besteld Vandaag verzonden!
  • Niet goed Geld terug
  • Vanaf 100,- Gratis levering
  • Eigen voorraad Korte lijntjes
  • Groot assortiment Scherpe prijzen!
  • Tevreden klanten 93% score
Heeft u een vraag over een patch- of serverkast? Bel ons gerust 024 - 33 33 002
Nieuwsbrief